Esdeveniments

III Sopar experience amb maridatge especial Sake
 
02/10/17

El Col·lectiu CUINA VALLÈS ha organitzat el III Sopar Experience, on els cuiners del col·lectiu han creat un menú degustació amb productes del territori on cadascun dels plats es maridarà amb un sake japonès (prèmium o super-prèmium ) i on tindrem l'honor de comptar amb la presència del Cònsol General del Japó a Barcelona Sr. Naohito Watanabe .
El sake, considerat, igual que el vi, una de les grans begudes gastronòmiques, viu una autèntica revolució, tant a Occident com al Japó, on una nova generació de Tojis, han recuperat i apostat per l'elaboració de sake de qualitat envers les grans produccions industrials. Com també el vi o la cervesa, el sake, és una beguda fermentada, totalment natural (no porta sucres, additius, ni sulfits afegits ) i no és un destil·lat, pel que tampoc és un licor, i la seva graduació està entre 12º i 17º.
Per conèixer quelcom d'aquesta joia gastronòmica, es farà una petita introducció on explicarem l'elaboració, tipus i categories de sake, tot seguit d'un sopar on tindrem l'ocasió de gaudir de la versatilitat del sake amb la nostra cuina .

Col·laboren: Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Riedel Euroselecciò, Balfegò, Gamba de la Costa, Can Casamada, Can Bros, Salvioni & Alomar, Seda Líquida, Bolet Ben Fet, Singular by Grenouceri.

KAMPAI !!

Preu: 80 €.
Reserves. info@cuinavalles.cat
Dia: Dilluns 2 d'octubre 2017
Hora : 20:15
Lloc : Saló Modernista Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859
          C/ Gràcia, 17
          O8201  Sabadell



Esdeveniments

02/10/17
III Sopar experience amb maridatge especial Sake
El Col·lectiu CUINA VALLÈS ha organitzat el III Sopar Experience, on els cuiners del col·lectiu han creat un menú ...


Informació important sobre Cookies: Cuina Vallès utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal. Pots permetre'n l'ús o denegar-lo, també pots canviar la teva configuració sempre que vulguis. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. ACCEPTAR MÉS INFORMACIÓ