L'Olla del Vallès arrenca el bull!!

D’un temps ençà, van sortint a la llum cuineres i cuiners de gran talla professional arreu de Catalunya. N’hi ha que ja eren prou coneguts, ja sigui per tenir la casa de menjars que representen uns orígens de prestigi antic, ja sigui per haver estat entre els entremaliats que han trencat motlles darrerament. El fenomen, que s’ha estès com una taca d’oli arreu del país, ha arribat també, amb força, al Vallès Occidental Hi ha arribat, al Vallès, amb una empremta que està caracteritzant la cuina catalana i que la fa diferent, conferint-li uns trets d’identitat propis i distintius. Es tracta d’aquesta dèria que tenim els catalans per agrupar-nos a l’hora de defensar aquells elements més nostrats. I la cuina n’és un i fa país com pocs. D’aquí ve que una colla de restaurants hagin decidit posar tots els ous –que al Vallès són mongetes, i del ganxet- a la mateixa panera. La iniciativa ha nascut a l’empara del Consorci de Turisme del Vallès Occidental que hi dóna ple suport.