Notícies de Cuina Vallès

10/10/09

Tomàquet Pera de Girona

El passat 28 de setembre al restaurant Can Feu de Sabadell, es va presentar el tomàquet “Pera de Girona”.
Es tracta d’una varietat de tomàquet antiga, que  la Fundació Miquel Agustí  ha seleccionat i recuperat per al conreu i la conseqüent comercialització al mercat. Els tomàquets han estat  conreats a Can Gambús, finca situada al Parc Agrari de Sabadell i de la que aquest any se  n’han collit uns 1200 quilograms que podeu trobar al Mercat Central de Sabadell i a COAGSA.
A la presentació hi va haver la presència de  diversos membres de Cuina Vallès, donant suport a la iniciativa i als seus impulsors,  i participant d’un tast amb el tomàquet Pera de Girona com a protagonista.



Informació important sobre Cookies: Cuina Vallès utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal. Pots permetre'n l'ús o denegar-lo, també pots canviar la teva configuració sempre que vulguis. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. ACCEPTAR MÉS INFORMACIÓ