Notícies de Cuina Vallès

 
17/11/09

Èxit de les activitats protagonitzades per Cuina Vallès al Saló Catavins 2009

El col•lectiu Cuina Vallès ha estat un dels protagonistes destacats de la darrera edició del Saló Catavins 2009, celebrat el passat cap de setmana al recinte Fira de Sabadell.
Tomàs Cuadrado, propietari de  El Racó d’en Tomàs i finalista del Concurs Nariz de Oro 2009 va dirigir un tast de vins catalans elaborats amb varietats autòctones.
Paco Querol, maitre i sumillier de el 9 de la Borriana va oferir una ponència-cata on va presentar diferents premisses per aprendre a escollir un vi al restaurant
Sílvia Hernández i Rafa Blanco de La Terrassa del Museu, van oferir un tast únic i innovador on cuina i vi varen maridar amb l’actuació de l’actor David Blanco
Joan Sala de Lossum, va presentar una ponència a la jornada professional del dilluns amb la Mongeta del Ganxet i els seus usos com a arguments.
Per altre banda i com a activitat destacada de cuina, els membres de Cuina Vallès van protagonitzar una demostració de cuina amb els productes agroalimentaris del Vallès com a protagonistes. La Mongeta del Ganxet, el Cigró menut del Vallès o  l’ oli d’ Ullastrell entre d’altres,  van ser cuinats i presentats en una sessió col•lectiva que va durar més de dues hores.

\r\n

 



Informació important sobre Cookies: Cuina Vallès utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal. Pots permetre'n l'ús o denegar-lo, també pots canviar la teva configuració sempre que vulguis. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. ACCEPTAR MÉS INFORMACIÓ