Notícies de Cuina Vallès

01/07/11

Artur Martínez del Capritx és l'encarregat de pronunciar el pregó de la Festa Major de Terrassa

El xef Artur Martínez, vestit amb l’uniforme blanc, va pronunciar unes paraules d’agraïment i seguidament va in ...


09/05/11

Cuina Vallès a la Fira Modernista de Terrassa

El col.lectiu gastronòmic Cuina Vallès, va participar activament a la darrera edició de la Fira Modernista de Terrassa. ...


18/04/11

Cuina Vallès a Montpellier

Cuina Vallès va complir amb èxit el 14 d'Abril a Montpellier amb motiu del tancament de l'any a França on és va& ...


28/02/11

Artur Martínez del Capritx de Terrassa al programa Cuines de TV3

Aquesta setmana del 28/03/2011 al 03/03/2011 Artur Martínez del Capritx  de Terrassa surt al programa de Cuines de TV3  ...


23/02/11

Artur Martinez del Capritx de Terrassa al Fòrum Gastronòmic de Girona

...


20/12/10

Cuina Vallès els desitja Bones Festes

...


14/12/10

Nova incorporació a Cuina Vallès

Albert Oltra de Can Piquè a Montcada i Reixac entra a formar part del col·lectiu de Cuina Vallès.\r\nEs la tercera ...


26/11/10

El Capritx obté una estrella Michelin

El restaurant Capritx d´Artur Martinez ha estat galardonat amb una estrella Michelin per la prestigiosa guia francesa.\r\nEl reconeixa ...


14/11/10

Aula de gust al mercat de Barberà del Vallès

El proper 17 de novembre s'elaborarà una aula al Mercat de Barberà del Vallès elaboran plats amb productes del Pro ...


28/09/10

Josep Forrellat del Forellat de Sabadell participa al programa Divendres de TV3

Josep Forrellat del restaurant Forrellat de Sabadell ha participat avui al programa Divendres de TV3, parlant de com aprendre a fe ...


Informació important sobre Cookies: Cuina Vallès utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal. Pots permetre'n l'ús o denegar-lo, també pots canviar la teva configuració sempre que vulguis. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. ACCEPTAR MÉS INFORMACIÓ