L'essència de la tradició vallesana a través dels millors productes


Can Feu és un restaurant amb història. Més de 40 anys davant dels fogons han transformat el típic bar de barriada dirigit als treballadors del tèxtil de Sabadell en un reconegut restaurant.

I és que l’any 1970, el pare de l’Antonio va posar en marxa l’establiment i anys més tard, el seu fill Antonio i la seva dona Isabel van agafar el relleu. Engrandint aquell petit bar en un restaurant de cuina casolana i honesta i de tracte familiar. Avui, la tercera generació, el Josep Maria, format com a cuiner a l’escola Sant Narcís de Girona i amb experiència en diferents cuines de Catalunya , és qui està al capdavant del negoci seguint els passos del pare i l’avi.

Ara, continuen fent el mateix, treballant amb il·lusió, les mateixes ganes, voluntat i constància per oferir una cuina moderna i de qualitat.




Ubicació



Informació i reserves:

Carrer del Pintor Borrassà, 43,

08205 Sabadell

937262791